Ibland har man flyt, eller inte!!

I lördags skulle vi köra ut Peter till Atrium och samtidigt hämta Petto, hade ingen som kunde vara hundvakt då så vi tog med oss den lilla Amarant. Ni som vet vem han e vet att han inte gillar att åka bil, så som vanligt dregla han men han var tydligen lite Kissnödig också, det märkte jag den hårda vägen.
Eftersom jag inte ville sitta med ned pissade byxor i bilen så tog jag av mej dem och tog en handuk om mej i stället.

När vi kom fram till Alexandra som bor mitt inne i stan så va gubben snäll och hämtade Petto åt mej så jag slapp gå ut bilen, det dröjde inte länge innan Ammarant ville ut och bajsa.
Va skulle jag göra? Danne va te och gick med Petto och ja satt med en hund som snart skulle skita ned mej, hade inget val jag var tvungen att sätta handduken om midjan och gå ut på promenad.
Ni kan ju tänka er hur sexigt det måste sett ut att springa runt med handduk om midjan vid stan, men det var inte det värsta.

Amarant är ju bara en valp så han är väldigt nyfiken och busig, självklart drog amarant tag i handduken så jag tappa den.
Där stod jag vid promenaden i stan i bara trosor och tröja, lyckligt vis fick jag tillbaka handuken inom 30 sekunder men dom 30 sekunderna kändes som en vecka. Men vad kunde man göra annat än att skratta och ge alla människorna i bilarna något att skratta åt också.

aja nu ska jag, Alex farmor och Alex ut i parken och leka innan "pappa" kommer hem från jobbet. ha en bra dag och vad ni än gör tappa inte handduken



Kontakt från andra sidan?

Jag vet inte vad ni tror om detta, men jag har alltid trott på livet efter döden sedan jag va en liten flicka. Kanske för att så många i min familj/släckt har dött men jag har alltid varit med om skumma saker omkring mej. Min moster har också upplevt om ett antal saker som inte kan förklaras på annat sätt en onaturliga, men det jag upplevt har också varit rätt läskigt i alla fall på senare dar.
När jag o älsklingen bodde i Haga så hade vi sovrummet bredvid vardagsrummet, en kväll när han satt vid datorn (som vi hade i sovrummet) och jag låg i sängen och kollade ut på tvn så började jag bli trött, jag va för jävla lat för att röra mej ut dit och stänga av tv;n då jag inte tagigt med mej kontrollen in, så jag frågade om han kunde göra det men de kände han inte för.
Jag reste mej ur sängen för att stänga av tvn och gick fram och släkte lampan i sovrummet först, samtidigt tänkte jag skita i att stänga av tvn för ja orka inte bry mej.
I samma sekund som ja släckte sovrums lampan så stängde tvn av, ja trodde tvn hade pajat så jag satte på den igen men allt var precis som det skulle. sen har ett par till saken hänt men det var för några veckor sedan det konstigare började hända.

Första gången låg jag i badet då hör jag någon röst från vardagsrummet som ropar Sara! Det var en mans röst lät som min killes, så jag gick upp tog handduken om mej och gick ut och sa förvånat är du hemma?
han skulle inte slutat förens några timmar senare. När jag väl kom ut så var det ingen där, detta hände ytligare för en dag sedan jag stod och diskade och så hörde jag någon i hallen om skrek hallå ja höll på att skita på mej eftersom jag inte hört dörren öppna sej (Danne brukar smyga sej på mej och skrämma mej) så jag ropar på han och ytligare ingen där jag gick ut och kolla och ingen.
Danne kom först en timme senare.

Nu tror ni säkert aa men de kan vart grannarna eller någon ute mm, För det första hörde jag rösten från inuti lägenheten, plus att vi bor i Åby nu och de ända grannarna vi har e hårdrockar Erik som inte gör ett ljud ifrån sej man varken ser han eller hör han, det ända man hör är hans musik in till 4 på morgonen.
Sedan har vi Peter som aldrig är hos sig utan bor hos Yvonne (Dannes mamma) som bor huset snett i mot oss, och sedan har vi gammal tanten som är helt bedårande jätte snäll, glad och söt. Och utomhus går det aldrig några människor för vi bor lite jämt så det är bara gårdskarlarna och Immre som går runt här, dom Är alltid iväg och sköter andra gårdar tills på eftermiddagarna/kvällarna Jag vet inte vad som händer men jag tror att det inte finns en logisk förklarning på detta. aja nu ska jag se kalle och chokladfabriken, bara för att jag älskar den hade fint puss o kram

Hata mej!!!

Jag tror att jag gillar att bli hatad på något sätt, ja menar det är ju inte svårt att älska någon som är underbar, men det är svårare att hata någon man inte känner. Jag är nog en sån människa, svår at känna men de få som gör gillar mej. Dom andra vet inte riktigt vilken skum jävel jag e, och jag älskar det. Att folk kan lägga ut så mycket energi på att hata mej det måste ju betyda att de älskar mej eftersom de då älskar att hata mej om ni förstår. Nu vet jag ju inte om det e någon speciell som hatar mej men det är det säkert, jag har ett problem med att vara för uppriktig ibland. Ja tror att ja blev lite själv psyk av min barndom, inte för att ja klagar jag har en underbar familj som är friska och lyckliga. Men antar att ja saknar min mamma fortfarande, det har gått 12-13 år sen hon dog, saknar att inte haft någon att se upp till, någon jag velat va. Hon va vacker kan ja lova hon hade brunt lockigt hår, blåa ögon, rätt lång, smal, nästan alltid brun, och doftade alltid gott. Kommer ihåg när vi var i Holland (hon bodde där från när ja va 5-7 typ) och vi åkte karusell och hennes sandal flög av. Kanske inte låter som ett bra minne men det är det enda bra jag har av henne. Kommer ihåg mot slutet då hon spydde blod och jag och min syster försökte torka upp det men det kom hela tiden nytt, och kommer även ihåg den dagen då våran familjedröm blev splittrad. Mamma hade druckit lite för mycket igen och pappa hade hittat ölburkarna, han sa åt henne att hon måste sluta att hon måste tänka på hennes barn (oss) hon blev arg att han la sej i och slog sönder spegeltavlan av snobben som hängde i deras sovrum. Jag och Becca gömde oss under köksbordet, mamma flippade ut och tog upp en kniv och skulle hugga pappa. Efter ett tag kunde han slå ut kniven i handen, jag och min syster tog alla knivar och gömde i våran docksäng, mer än det kommer jag inte ihåg förutom att hon drog den kvällen. Nu låter hon hemsk men det var hon inte, det var alkoholen som tog över henne. Eva (mamma) var en underbar människa hon skrattade jämt men när hon drack så var hon inte längre samma människa. Aja nu ska jag sluta vara så sentimental det sparar jag till någon annan dag, ville bara säga att jag saknar henne och inte en dag går utan att jag tänker på henne och önskar hon var här.

Varning snusk!! (att rida är inte så lätt som det ser ut.)

Rida i sej är inte så lätt alla gånger.
Visst i sängen kan det kanske rulla på som fan, men om man gör på ett annat ställe går det kanske inte lika enkelt.
i alla fall inte för någon utan muskler (mig).

Det här kommer vara väldigt personligt så läs inte om ni inte är nyfikna, eller vill veta.


Jag och Gubben (killen alltså inte en gubb, gubbe) va lite heta på gröten eller va man ska säga haha så det blev så lite spontant på toaletten, då han nämligen ville att ja skulle rida honom. Fine tänkte jag han satte sig ned på toaletten och vi körde igång, för det första är väggen framför väldigt nära toaletten och jag har långa ben så det blev krångligt, för dem slog i väggen hela tiden och sedan så är ja inte så stark i armarna heller.

Vi har som en handduks stång eller vad man kan kalla det vid toaletten som jag tänkte ha till hjälp, får så lätt mjölksyra i benen. så mer eller mindre blev det ett misslyckande vi båda började as garva och aa allt blev helt fel.

Det var helt enkelt för trångt och för knäppt (plus att han skulle flaxa omkring med bena så ja halka bort hela tiden.

Men jag ville att han skulle förstå att det inte alls va så lätt som att tex. rida av i soffan eller ute mm så han fick sätta sej i mitt knä sen och pröva han också, men han har arm muskler som fan så han fick köra utan att hålla sej i. 

Han förstod vad jag mena med att det inte var så lätt som det värkar i alla fall inte för en klen långbent brud.


Terminator på spökjakt :O

I fredags som alla vet var det midsommar, den stressigaste dagen på länge.

Först skulle jag och älsklingen leverera blommor (han jobbar med det på helgerna), Jag som kanske inte är den bästa på att möta människor eller vad man ska kalla det, ville ändå hjälpa till så jag skulle pröva att ge fram ett par blommor (inte så svårt va?). Tydligen svårt för mig, tanten öppnade dörren och jag körde in buketten genom öppningen och sa:- till dej, min underbart snälla älskling kunde inte hålla sig för garv och sa sedan att jag lät som The Terminator, så tydligen e det inte ett bra jobb för mej i framtiden i alla fall.

Men alla kan ju inte vara bra på allt. :P

  

Sedan va vi lite förvirrade vart vi skulle ta vägen på kvällen, hade ju ett par alternativ. Men tillslut beslutade vi oss för att dra till Linda till deras torp.

Det va jätte trevligt vi grillade och spelade Uno mm. sedan när folket var fulla och modiga gav vi oss ut på spökjakt i skogen,

det skulle finnas ett spökhus nära torpet vi var på. Men vi gick vilse i skogen lite för många gånger, (började kännas som någon dålig Blair witch kopia) efter ett tag beslutade vi oss för att vända hem.

  

Linda tog en massa kort ut i tomma intet det var då det hände, Hon fick ett kort på en Orb, eller snarare ett par kort. Hon tog även två kort på ett och samma ställe inom några sekunders mellanrum, och på det först kortet är det som någon dimm-figur och på det andra kortet är det borta.

Jag vet inte hur vidskepliga ni är men jag tror på sådant skit i alla fall. Sen när vi kom tillbaka var det bara att slå upp tältet och gå och lägga sej, resten? aa det e inte lika intressant. Tänkte säga detta nu så ni är förvarnade jag kan INTE stava, och jag orkar inte va så jävla noggrann med att försöka heller.


Gravid, två små bollar kommer snart!

Idag har dagen flytigt på som vanligt, lite halvsegt mm men sånt shit man får ta.
Detta är mitt första inlägg så tänkte göra ett roligt ett,
Smartis min murra e gravid så snart kommer det två bollar eller fler ur henne.
vet ej om de kommer vara döttfödda men de e sånt som märks hoppas såklart att de blir bra och går som det ska.
har misstänkt under en längre tid att hon e gravid men har inte vetat ordentligt.





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0